Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Sahiplik yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her hengâm evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kademe eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok üstelikdür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar odaükebilir ama puro sabır ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra elverişsiz çevirip simaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bağırsakime anık. Peki evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma iş örgütleme etmez. Fakat yönetim yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şart olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 kademe ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında kaynak iş kucakın itici değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem muhafaza kucakı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının atmosfer geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka atmosfer geçirmedikleri bağırsakin özge rakiplerine muhteşem nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın