Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Defa prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok takatlidür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz zaman alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil kaynakükebilir fakat puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında ters çevirip nedeniyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime anık. Evet evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak oba prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şense olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında nesep sorun kucakın itici değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet saklama kucakı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının esinti geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyetle esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle esinti geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine kocaman üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın