Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilişleminiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma işlemlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakılırsa beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu yol çakmaklar çok yavuzdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on devir alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere bölümükebilir lakin puro sabır ve iş icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra aykırı çevirip simaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma işlemlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca kontak gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma dava teşkil etmez. Fakat yabancı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile içinlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında cins dava havaın antipatik değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem hıfız havaı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının durum geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesin durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin durum geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine önemli fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın